Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2007 18:28 - Predavaneto "IMASH POSHTA"
Автор: petro0ova Категория: Забавление   
Прочетен: 1564 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 30.05.2007 20:13



image


                                     

                                            “ИМАШ ПОЩА”
                     

Всяка събота от 21.00 ч. в ефира на Нова ТВ ви очакват 90 минути реални човешки съдби и наситени с емоции срещи!

“Имаш поща” ще опита да помогне на всеки, който:

  • иска да намери близък или приятел, с когото е загубил връзка от години
  • или пък е прекъснал всякакви взаимоотношения с родител, дете, imageбрат, сестра и това му тежи
  • има проблем в общуването с човек, на когото държи
  • или пък просто иска да благодари на някого, който се е жертвал за него.

              Пощальонът Пейо ще достави лично писмата на всички, които са решили да открият изгубения приятел, съученик, роднина...

   В която и да е точка на България да е човекът, Пейо ще достигне до него/нея със своето колело, за да предаде поканата за среща. Получателят обаче няма да знае кой е този, който го издирва, докато не стъпи в студиото. Там ще го очаква Гала, заедно с отговора на въпроса – кой го е потърсил и за какво.

   Всяко издание на “Имаш поща” ще съдържа няколко човешки истории, няколко срещи между хора, които по една или друга причина са били изгубени един за друг. Ще се убедите, че няма нищо по-интересно и по-невероятно от самия Живот!image 

             image

image
                                                         ОТМИНАЛИ СЪБИТИЯ

100 броя на “Имаш поща”! Тази седмица ще бъде излъчено юбилейното издание на едно от най-популярните и обичани телевизионни предавания в страната. Вече повече от две години “Имаш поща” разказва необикновените истории на обикновените хора в България. В тези сто броя взеха участие повече от 1 000 души, сред които и някои от най-известните хора на България. Изненадите в “Имаш поща” тепърва предстоят – в следващите 100 броя.

дата: 02.05.2007

image


На 18-ти март, неделя, Гала ще се завърне в родния си град, а Пейо ще посети семейството на тъща си. Поводът е поредната среща на звездите на “Имаш поща” с почитателите на предаването – този път в град Плевен. Там всеки от зрителите ще има възможност да разкаже своята история, да предаде писмо лично на Гала и екипа и да зададе всеки въпрос, който го вълнува, към хората, които правят едно от най-гледаните предавания в България. Срещата ще се състои в плевенския Централния военен клуб, зала Лира, от 13.00 часа. Очакваме ви!

дата: 08.03.2007

image


И през февруари звездите на “Имаш поща” ще се срещнат със своите зрители. Този път почитателите на предаването от Благоевград ще имат възможността лично да зададат въпроси на Гала и Пейо, да получат автографи и да разкажат на екипа своите истории. Срещата ще се състои в деня, в който ще бъде излъчено специалното издание по случай втория рожден ден на “Имаш поща”. Водещите и екипа на предаването очакват своите зрители и приятели на 17.02.07, събота, от 13.00 часа в хоровата зала на читалище Никола Вапцаров, което се намира на площад “Македония” 1. До момента екипът на предаването е гостувал в Монтана, Габрово, Дряново, Велико Търново, Димитроград и Пловдив. На срещите са присъствали над 1 000 души и са разказани десетки истории, някои от които вече са заснети и излъчени в ефира на Нова телевизия. Споделете и своята история на място със сценариста на предаването или донесете своето писмо към важен за вас човек, защото именно вие правите “Имаш поща”.

дата: 12.02.2007

image


Гала и Пейо се срещнаха с повече от 500 свои зрители в Пловдив и Димитровград. Поредната среща на екипа на “Имаш поща” със своите почитатели се превърна в истински триумф. В Димитровград повече от 200 души препълниха залата със 100 места в Клуба на дейците на културата. Звездите на предаването бяха посрещнати с много букети и песен на ученичка от местното музикално училище. В Пловидв пък над 300 души се събраха в регионалната народна библиотека “Иван Вазов”. След като входа на залата се оказа блокиран от правостоящи, някои от зрителите на “Имаш поща” влизаха през прозорците или слушаха какво се случва отвън. Хората разказаха и няколко много интересни истории на екипа на предаването, които ще бъдат заснети и излъчени в близките седмици. Почти час след края на срещата Гала раздаваше картички и автографи на хората и обеща, че екипът ще отиде отново на гости на града на тепетата и ще се срещне с тях в по-просторно помещение. Водещата на предаването припомни, че Пловдив е градът, от който беше изпратено първото писмо, прочетено изобщо в “Имаш поща”.

дата: 15.01.2007

image


ТУРНЕТО НА „ИМАШ ПОЩА” ПРОДЪЛЖАВА И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА! Пейо, Гала и част от екипа на “Имаш поща” ще се срещнат със зрителите на предаването в още два града. Датите са: 13.01.2007 г., Димитровград. Очакваме ви от 14.00 часа в Клуба на дейците на културата на адрес бул. “България” № 8, в конферентната зала. 14.01.2007 г., Пловдив. Срещата с екипа на предаването ще бъде в 14 часа, в Регионална народна библиотека “Иван Вазов” на улица “Авксентий Велешки” №17.

дата: 08.01.2007

image


Турнето на “Имаш поща” продължава. През януари Гала и Пейо ще гостуват в Пловдив и Димитровград. Повече подробности очаквайте скоро на сайта на предаването, както и в януарските броеве.

дата: 15.12.2006

image


Коледни изненади в “Имаш поща”. На 23-ти и 30-ти декември ще видите историите, заради които екипът на предаването пътува чак до Москва. Предстои да станете свидетели на вълнуващи срещи, радостни и трогателни мигове. Освен това за зрителите и участниците в руските издания на “Имаш поща” екипът е подготвил една огромна изненада, която не бива да пропускате!

дата: 12.12.2006

image


Зрителите харесаха комбинацията Панайот Кючуков – Димитър Рачков. Гостуването на най-скандалния съквартирант в Биг Брадър 3 в “Имаш поща” и срещата му с неговия “брат близнак” Кючук Панайотов от “Бай брадър 3” събра рекорден брой зрители пред екраните. Над 40% от гледащите телевизия в България в събота вечер са избрали Нова телевизия и “Имаш поща”. Така 78-мото издание на предаването се превръща в най-гледаното в историята му досега. Съвсем скоро очаквайте още изненади. Защото в “Имаш поща” най-интересното предстои да се случи.

дата: 04.12.2006

image


Екипът на “Имаш поща” се завърна от Москва. Общо единайсет покани бяха предадени на различни хора, живеещи в руската столица. След няколко седмици те ще пристигнат в България, специално за да разберат кого ще видят от другата страна на плика в студиото на предаването. Какво ще се случи, как те ще реагират и каква изненада ги очаква в София, зрителите ще видят през месец декември в няколкото специални руски издания на “Имаш поща” .

дата: 16.11.2006

image


Любовни признания в “Имаш поща”. На 11 ноември в предаването ще видите как един мъж изненада своята любима жена. Вие също можете да спретнете своята изненада към съпруг или приятел/ка – достатъчно е просто да се свържете с екипа на предаването.

дата: 08.11.2006

image


Недялко кани Силвия Кацарова в “Имаш поща”! Ямболският трубадур, познат от второто издание на “Биг Брадър” е сбъднал почти всяка от мечтите си, разказва самият той в своето писмо до Гала. Това, което все още не е осъществил обаче една среща, за която копнее от дете – тази с поп легендата Силвия Кацарова. За да се сбъдне и тази му мечта обаче, Недялко трябваше да премине през три атрактивни мисии, поставени му от братовчеда на Биг Брадър – Биг Поустман (пощальонът Пейо). Дали Недялко успя да се справи с изпитанията, как Силвия Кацарова получи изненадващата покана от Пейо и осъществи ли се срещата между певицата и нейния фен става ясно в първото издание на “Имаш поща” за месец ноември – на 04.11.2006 година само по Нова телевизия.

дата: 31.10.2006

image


Двойна изненада в “Имаш поща”. Първата история от новата инициатива на предаването, според която двама души са поканени от трети в предаването, ще има своята премиера на 28.10.2006 година по Нова телевизия. Едно шестгодишно дете и неговата баба влизат в ролята на невидимят посредник, чиято задача е да събере разделените родители на малката Гергана и нейното братче Виктор. Дали една възрастна жена и две малки дечица ще успеят да накарат родителите им да ги хванат едновременно за ръчички или ще излязат разплакани от студиото на предаването? Отоговрът – на 28-ми октомвр в “Имаш поща”...

дата: 24.10.2006

image


Турнето на “Имаш поща” продължава. След големия успех на гостуването на екипа на предаването в Монтана сега Гала и Пейо ще посетят три града за два дни, за да се срещнат със свои зрители и почитатели. Всеки от гостите на срещата ще има възможност да научи любопитни факти и случки зад кулисите на предаването, да разкаже своята история или да даде своето писмо на екипа и да получи автографи от звездите на предаването. Датите за гостуването на “Имаш поща е както следва: Град Габрово, на 04.11.06, събота, в Дома на хумора и сатирата, адрес: ул. Брянска 68, от 13.00 часа; Град Дряново, на 04.11.06, събота, в читалище Развитие, адрес: ул. Стефан Стамболов 32 от 17.00 часа; Град Велико Търново, на 05.11.06, неделя в Регионална Народна Библиотека “Петко.Р. Славейков”, адрес: ул. Иванка Ботева 2 от 15.00 часа. Първите истории, заснети след гостуването на екипа в Монтана очаквайте през ноември и декември в “Имаш поща”.

дата: 19.10.2006

image


Гала и Пейо предизвикаха фурор в Монтана! “Имаш поща” започна срещите си със зрители в страната. Първият посетен град беше Монтана. Повече от 70 души препълниха залата на местното читалище “Разум” в неделя, за да се срещнат с Гала, Пейо и екипа на шоуто. Водещите им разказаха неща от кухнята на предаването, след което разговаряха със зрителите на “Имаш поща” и раздаваха автографи. На екипа бяха споделени и няколко много интересни истории, които ще бъдат излъчени скоро в предаването. Веднага след края на срещата звездите на “Имаш поща” дадоха интервю за местната тв “Монт 7” и радио “Огоста”. До дни ще бъдат оповестени още два града, които “Имаш поща” ще посети в следващите седмици. Екипът на предаването е подготвил много изненади за своите зрители.

дата: 10.10.2006

image


Нова инициатива в “Имаш поща”. Множество промени и изненади е подготвил екипа на предаването за своите зрители. Освен че ще доставя писмата на своите зрители и в чужбина (първата спирка е Москва), на хората в България се дава нова възможност да променят не само своя живот, но и този на своите близки, чрез “Имаш поща”. Отсега нататък зрителите могат да влизат в ролята на посредник и да канят двама души в студиото на предаването, които не са се виждали отдавна, имат конфликт помежду си или трябва да си кажат нещо важно. Така може да сдобрите свои скарани близки, да съберете своите родители, да помогнете на обидата да бъде преодоляна. Първата такава история вече е подготвена и ще бъде излъчена скоро по Нова телевизия.

дата: 05.10.2006

image


“Имаш поща” започва турне из страната. Всеки месец Гала, Пейо и екипът на предаването ще посещават различен град в България, за да се срещат със своите зрители и почитатели. По този начин хората ще имат възможност да разкажат своите истории директно на хората от екипа и да се запишат за участие. Монтана е първия град, в който очакват звездите на „Имаш поща”. Това ще се случи на 08.10.2006, неделя, от 15:00 часа, в местното читалище “Разум”. Следващият град ще бъде анонсиран в началото на Ноември. Изненадите за почитателите на предаването обаче започват още в събота, на 7 Октомври. От 21:00 часа по Нова телевизия ще разберем кой и защо покани в “Имаш поща” една от най-големите поп звезди. След като миналата година изненада Мария Илиева в “Имаш поща”, сега Графа получава своята покана да гостува в предаването. Ще научим заради кого той се съгласи да изпее част от своя песен.

дата: 02.10.2006

image


“Имаш поща” ще достави вашите писма до Москва. До края на годината се очаква “Имаш поща” да замине за Русия. Ако търсите свои близки, някогашни приятели или хора, с които сте в конфликт от Москва или Московска област, опишете своята история и ни я изпратете. Ние ще направим опит да ви свържем с хората, които искате да поканите в предаването. Не забравяйте да включите цялата информация, с която разполагате, включително актуални или стари техни адреси, телефони, имена и т.н. Можете да ни намерите на телефон 02/ 846 25 60 или да напишете писмо до екипа на адрес: гр. София, 1504, ул. “Шипка” 34, за предаването “Имаш поща”. През сезона “Имаш поща” ще посети и други градове по света. Очакваме вашите истории.

дата: 13.09.2006

image


В своя трети сезон едно от най-популярните предавания на Нова телевизия - “Имаш поща”, ще се излъчва в нов ден и час. Очаквайте от Септември новите издания на предаването в събота от 21:00 часа, веднага след “Big Brother III”.

дата: 01.09.2006

image


Третият сезон на предаването започва на 15.09.2006 година, отново в петък, отново по Нова телевизия. Първите две издания ще бъдат посветени на някои от най-интересните истории, разказвани в последната година, и разказ за техните продължения. От есента очаквайте много изненади в “Имаш поща”. Още истории от предаването ще можете да четете и през лятото в някои от броевете на списание “На кафе”.

дата: 19.07.2006

image


На 2-ри Юли 2006-та година Иван Шадов – бившия сценарист на „Море от любов” и настоящ режисьор на „Имаш поща” официално взе за своя законна съпруга Мария Дончева (вече Шадова, естествено) – асистент-режисьора на двете предавания. Церемонията се състоя в църквата „Света Троица”, след което десетките гости вдигнаха паметен купон в чест на младоженците в ресторанта на хотел „Триада”. Повода уважиха както много роднини и приятели на двойката, така и техните колеги от GLOBAL FILMS и GLOBAL VISION. Там разбира се бяха и продуцентите Магърдич Халваджиян и Асен Чанков, Кремена Халваджиян, Наталия Симеонова и Гала.

дата: 03.07.2006

image


ПЕЙО В НОВО АМПЛОА! От тази седмица през целия юни пощальонът на Имаш поща Пейо ще гостува в дома ви и в още едно предаване – Нощта на аматьорите, този път в ролята на музикант от оркестъра на шоуто. Всъщност Пейо свири на тромпет от седемгодишен и е дипломиран тромпетист в Националната музикална академия. Нощта на аматьорите се излъчва всеки четвъртък от 08.06.2006 година, от 20:00 часа по Нова телевизия. Водещи на шоуто са Димитър Рачков и Виолета Здравкова. Още за новото предаване можете да научите на www.amatiori.com и сайта на Нова телевизия – www.ntv.bg

дата: 08.06.2006

image


ГАЛА И „НА КАФЕ” НА „АРЕНА НА КРАСОТАТА”! Любимката на българките, ТВ звездата Гала кани всички свои почитателки на кафе на живо! Тази събота, 13 май посетителките на изложението „Арена на красота” ще имат чудесната възможност да се видят, поговорят и да вземат автограф от водещата. Тя ще бъде там на щанда на сп. „на Кафе”, а компания ще й правят младата булка Виолета Здравкова и нейната прекрасна дъщеричка! Виолета е на последната корица на изданието на Гала, която двете заснеха малко преди сватбата на ВИП-брадърката. Гала и Виолета ще блестят и на самото откриване на 20-тото поред Национално Изложение на парфюмерия, козметика, фризьорство, маникюр и СПА, което ще се случи на 11 май, от 11 часа в НДК. В петък пък на 12 май други две красиви жени ще гостуват на „На Кафе”. Адреналинките Жана и Яна ще прекарат няколко часа в НДК, като възнамеряват и да разгледат обстойно предлаганите продукти и услуги за красота.

дата: 09.05.2006

image


На 28 Април, вместо "Имаш поща" ще можем да гледаме бенефиса на най-успешната българска тенисистка Магдалена Малеева. Очаквайте любимото си предаване отново на 5-ти Май, часове преди Гергьовден.

дата: 26.04.2006

image


“Имаш поща” отново започва в 21:30 часа. След края на VIP Brother любимото ви предаване се връща в стария си час и започва веднага след петъчното издание на “Господари на ефира”.

дата: 17.04.2006

image


ВИОЛЕТА ЗДРАВКОВА ТЪРСИ БАЩА СИ В „ИМАШ ПОЩА”. Този петък ще видим звездата от VIP Brother Виолета Здравкова такава, каквато никога не сме я виждали досега. Да забравим историите със заема й за бюст, влизането на малката Даная в къщата и отношенията й с бащата на детето й. Ще видим онази страна на Виолета, която тя е крила цял живот. Виолета Здравкова гостува в студиото на „Имаш поща” с надеждата да се срещне с баща си, когото не е виждала от около 10 години. Тогава двамата са имали конфликт, след който са спрели да общуват помежду си до ден днешен. С поканата за среща Пейо отиде до къщата на Славчо Здравков. Посланието обаче прие неговата майка и баба на Виолета. Вече в студиото Виолета разкри на Гала, че би трябвало да участва в предаването на 28 Юни. Оказа се, че на тази дата е роден баща й, но това е и датата, на която е починал бащата на Гала. Тези думи и спомена за баща й разплакаха водещата, а нейната гостенка също се разплака. Малко по-късно в студиото се получи и едно писмо с много емоционално съдържание, което ще разберем в поредното издание на „Имаш поща”. Дали бащата на Виолета ще дойде в студиото, за да се види с дъщеря си – отговорът – този петък, 21.04.2006 от 21:30 часа по Нова телевизия.

дата: 17.04.2006

image


На 24.03. ще се излъчи 50-тото юбилейно издание на Имаш поща. За малко повече от година на екран в предаването бяха разказани повече от 200 истории, участваха над 500 души, включително и някои от най-големите звезди на България. Имаш поща ще продължава все така да разказва вашите истории, защото те са истински.

дата: 20.03.2006

image


Нов час на излъчване за Имаш поща. Заради новата програмна схема на Нова телевизия и първото издание на VIP Brother, Имаш поща ще се излъчва временно в нов час – от 22:30 часа, отново в петък, веднага след Господари на ефира.

дата: 13.03.2006

image


„ИМАШ ПОЩА” НАВЪРШВА 1 ГОДИНА! Едно от най-гледаните телевизионни предавания в България „Имаш поща” навърши една година. На 11.02.2005 бе излъчен първия брой, а година по-късно – на 17.02.2006 – по случай рождения ден ще видим едно много специално и вълнуващо издание. Специалното в случая са и водещият, и гостът. Ролите са разменени и този петък (17.02.2006) пощальонът Пейо ще замени фуражката си с кърпа и ще влезе в ролята на водещ, защото гост ще бъде ... Гала. Такива са правилата на предаването – когато някой иска да покани скъп за него човек, пощальоните Пейо, Таня или Елина лично му предават поканата. В случая Гала е поканена не от един, а от цели седем души, повечето от които популярни лица от екрана. Всеки от тях ще пожелае по нещо на водещата и предаването, и ще сподели любимите си моменти от „Имаш поща” през изтеклата година. Сред отправилите послание до Гала се откроява Кремена Халваджиян, която колкото и да не обича да застава пред камерата, този път изненада най-добрата си приятелка. Още по-неочаквано обаче е посланието на дъщеричката на Гала – Мари, която пожелава нещо и на себе си, а именно...братче или сестриче. Огромна шоколадова торта, която двете пощальонки Таня и Елина ще изнесат на сцената, ознаменува финала на празничното издание. В средата й се мъдри една –единствена свещичка, която целият екип на „Имаш поща” ще духне заедно.

дата: 15.02.2006

image


В предаването на 3-ти февруари гост бе бележития български режисьор и актьор Никола Рударов. Той бе поканен в студиото на "Имаш поща" от една съвсем обикновена жена, но с необикновена история, свързана именно с него и оставила траен спомен у нея. Тя го върна 30 години назад във времето, когато по време на снимки в Асеновград, той е бил настанен в дома й, тъй като е нямало места в хотела. Тази случка героинята ни е запомнила за цял живот, а сега с помощта на "Имаш поща" тя се върна в младостта си.

дата: 06.02.2006

image


След изтощителен кастинг шоуто "Имаш поща" се сдоби не с една, а с две нови пощальонки. Помощничките на Пейо се казват Татяна и Елина. До тук се стигна след като от десетте претендентки бяха избрани две момичета, от които пък трябваше да остане само една. С тежката задача по избора на двете финалистки бе нагърбено елитно жури от едни от най-популярните личности в България, между които съвсем изненадващо бе и продуцентът на "Имаш поща" Маги Халваджиян. Най-голямата изненада обаче дойде когато публиката в студиото гласува с разлика от само два гласа в полза на едно от момичетата. За това и продуцентите на предаването решиха да положат в звание "Пощальонка на предаването Имаш поща" и Татяна и Елина.

дата: 12.01.2006

image


„ИМАШ ПОЩА” ИЗБИРА ПОЩАЛЬОНКА ДЕН ПРЕДИ НОВА ГОДИНА В края на Декември – месец, изпълнен с празници – „Имаш поща” ще направи специален подарък на своите зрители. Ще станем свидетели на избора на пощальонка, която ще поеме част от отговорните задачи на Пейо в разнасянето на покани за участие в шоуто. След проведен кастинг, на който се явиха десетки кандидатки, до финала достигнаха едва 10 момичета. На тях ще им бъдат възложени специални мисии по доставяне на писма-покани. Това, което момичетата не подозират е, че този път адресатите са едни от най-популярните личности на България. Именно те ще имат решаващия глас при избора на най-подходящата партньорка на Пейо. Всичко зависи от това как ще се справят пощальонките с нелеката си задача. Една от кандидатките вече е добре познато лице от телевизионния екран – Деси Банова – синоптичката от Нова телевизия. Кои са известните получатели на писмата и как протича срещата на кандидатките с тях, ще разберем на 23 Декември. Коя е новата пощальонка на „Имаш поща” пък ще стане ясно ден преди Нова година – на 30 Декември.

дата: 14.12.2005

image


“ИМАШ ПОЩА” ТЪРСИ ПОЩАЛЬОНКА “Имаш поща” обявява кастинг за пощальонки. Ще имате шанса да доставяте писмата до нашите герои заедно с Пейо из цяла България! Кое момиче ще стане новото лице на едно от най-популярните и обичани телевизионни предавания в страната ще определят хората, които вие всички познавате! Това разбира се ще се случи само пред зрителите на Нова телевизия. За повече информация и изисквания към кандидатките, гледайте предаването този петък – 18.11.2005, или се обадете на тел. 02/946 33 23.

дата: 15.11.2005

image


Тази седмица в “Имаш поща” една майка ще разкаже какво е детето ти да страда от бъбречна недостатъчност. Остават броени месеци до края на срока, поставен от лекарите, в който може да бъде направена операция. Семейството на момичето е събрало едва една трета от нужните средства. Ако имате възможност да им помогнете, можете да го направите на следните банкови сметки: ОББ – цар Борис 3, ул. Софийски герой 1, Николинка Иванова Кадикянова, банков код: 20078205, с/ка лв: 4060104217, с/ка $: 9160104210, с/ка евро: 9460104226.

дата: 13.06.2005

image


Българите избраха звездата, с която искат да отидат на море. Тя е нашата водеща - Гала! Гала бе посочена за най-желаната родна звезда, с която нашенци искат да почиват това лято. Резултатите са от Интернет-проучване и очевидно са свързани със симпатията и доверието, което зрителите изпитват към нашата водеща.

дата: 06.06.2005

image


"ИМАШ ПОЩА" е най-гледаното предаване по НОВА ТВ за март месец. Новото шоу на "Глобал вижън" и Нова телевизия изпревари по рейтинг дори неизменните "първенци" "Стани богат" и "Господари на ефира"!

дата: 05.05.2005

image


Тази седмица любимото Ви предаване ще се излъчи в две части - преди и след поредния хит на Нова телевизия "Star academy". Първата част започва от 20.00, а втората от 21.30 часа. Бъдете с "Имаш поща", за да разберете за необикновените съдби и истории на нашите герои.

дата: 25.04.2005

image


От този петък - 15.04.2005г. - "Имаш поща" е с нов начален час - 21.30 часа. Промяната се налага поради старта на новата сенцзация "Star Academy". Всичко останало си е същото.

дата: 11.04.2005

image


За пръв път в своята кратка история, предаването "Имаш поща" подема благородна инициатива за събиране на средства за лечение на един млад човек. В предаването на 1 април ще видим тъжната история на абитуриента Диан Костов, който е болен от рядка болест, променила целия му живот. Семейството му, негови приятели и съученици, заедно с екипа "Имаш поща" ще направят всичко възможно за неговото спасение, защото времето, в което момчето може да бъде излекувано се топи неумолимо. За повече подробности около историята на Диан гледайте предаването в петък от 20.30 часа по Нова телевизия или в Интернет на адрес www.helpdian.org и www.kazanlak.com/dian. За всички желаещи да помогнат е открита и банкова сметка. Търговска банка “Биохим” – клон Казанлък Диан Илиянов Костов Б. Код 66084634 SWIFT: BACXBGSF Б. С-ка 5066337305 лв. 5466337300 Euro 5166337309 $

дата: 28.03.2005

image


Само месец след старта си новото шоу на Глобал Вижън и Нова телевизия вече се радва на огромен зрителски интерес. Това са фактите, подкрепени с данните на пийпълметрията на ТВ План. А знаем, че когато рейтингите говорят и боговете мълчат. След първите четири издания рейтингът на предаването за България достигна близо 10 %! Страхотен резултат, който осигурява на “Имаш поща” място в челната тройка на Нова телевизия.. Това е само началото – интересът продължава да расте, както растат и купищата писма, пристигащи всеки ден в пощата.

дата: 09.03.2005

      
image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. desi741 - за постингите ти
30.05.2007 20:03
добре си го направила ама нещо не е като хората темата ?!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petro0ova
Категория: Забавление
Прочетен: 21008
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол