Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2007 17:58 - MORE OT LUBOV
Автор: petro0ova Категория: Забавление   
Прочетен: 6278 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 30.05.2007 19:11


image

image

image



                         Море от любов

В "Море от любов" основната ни задача е да дадем шанс на всички влюбени, които имат нужда от помощ. Независимо дали сте се разделили с любимия човек и искате да си го върнете или пък просто желаете да изкрещите колко много обичате някого пред цяла България, или пък искате да се обясните в любов - "Море от любов" е точното място. Ние имаме желанието и възможностите да ви съдействаме в осъществяването на вашите мечти. В "Море от любов" желанията стават реалност.

Предаването се състои от две части. Най-напред се срещаме с човека, който ни е потърсил за помощ. Следващата стъпка е да бъде открит обектът на неговите /нейните чувства. Благодарение на буса си екипът на "Море от любов" има възможността да пътува до всички краища на страната. След като открием втория участник, ние го каним да види заснетото видеописмо. Целта ни е да го убедим да дойде в нашето студио, където участниците се срещат, за да изяснят отношенията си. 
image
        СИЛВЕСТЪР МАНГАСАРЯН ГОСТУВА В "МОРЕ ОТ ЛЮБОВ"

                                Събота 02.06.2007, 17 ч. BTV
 

imageЕдин от членовете на Братя Мангасарян – Силвестър - гостува на Наталия Симеонова в „Море от любов”. Героят в историята обаче не е той, а негов приятел на име Иван. Силвестър дойде в студиото на романтичното шоу, за да подкрепи духом Иван и да сподели своето мнение относно историята му. А тя е следната...
imageИван е на 32 години, няма постоянна работа и мечтае да работи като шофьор. Героинята в историята – Ели - е на 25 и ръководи собствен езиков център в родния си град Елин Пелин.
imageПреди близо три години Иван се записва на уроци по английски език при Ели и неусетно се влюбва в нея. Тя не отговаря на чувствата му, но пък не го и отблъсква. В стремежа си да не нарани чувствата на Иван, Ели подхожда деликатно към него, но Иван приема този подход като проява на чувства от нейна страна. Постепенно Ели се оказва забъркана в един доста драматичен филм, с елементи на екшън и всички характерни особености на психо-трилър...
imageСега самият Иван вече осъзнава, че е стигнал доста далеч в своята натрапливост и пожела чрез „Море от любов” да се извини на Ели и нейните близки.
imageКак завърши всичко, зрителите на bTV ще видят в събота, на 2 юни от 17 часа.

imageВъв втората история ще се запознаем със седемнайсет годишните Любомир и Даниела. И двамата са ученици, и двамата имат сериозни планове за бъдещето. Любомир мечтае да стане лекар, а Даниела иска да учи право.
imageЛюбомир се обърна към „Море от любов”, воден от желанието да изрази с думи пред Дани силните си чувства към нея:
image „Тя е най-невероятният човек, който някога съм познавал. Тя е умна, приятна, красива. Тя кара сърцето ми да тупти бързо и бавно по едно и също време” – пише Любомир.
imageСлед близо осем години на приятелство, в които са отглеждали своята близост и привързаност, в последните шест месеца, Любо и Дани най-сетне са се отдали и на сладостта от взаимна отдаденост и споделената любов. 
                                                            image
                                                                     
image
image

                                   ОТМИНАЛИ СЪБИТИЯ    
                 
15.12.2006 - За втора поредна година най-звездното списание в България „Блясък” ще връчи своите награди. Водещи на събитието са Наталия Симеонова и Любо от „Те”. Водещата на най-романтичното предаване в българския ТВ ефир и фронтменът на една от най-популярните групи ще връчат награди на най-обичаните и заслужили светски личности в България за изтичащата година. Бляскавата церемония ще се състои на 19 декември в Международния изложбен център.


image25.10.2006 - След като Телепромоциите пожънаха невероятен успех в шоуто „Господари на ефира”, нахлуха с издути платна и в „Море от любов”. Първата Телепромоция, която ще се излъчи в романтичното шоу от 4-ти ноември, ни представя продукта за трайно запазване на теглото „Амико”. Видеото е с продължителност 60 секунди. Герой в него е... разбира се водещата Наталия Симеонова, която освен в луксозна обстановка, бе поставена и сред купища кулинарни изкушения, но които обаче устоя.


image19.10.2006 - МОРЕ ОТ ЛЮБОВ ДО ДУБАЙ И ОБРАТНО! Наталия Симеонова и многобройният й екип акостираха в Дубай на 5 октомври. Мисията включваше предаването и приемането на цели 7 послания и среща с техните получатели и изпращачи. Трите дубайски предавания ще бъдат излъчени на 28 октомври и 4 и 11 ноември от 17 часа по bTV. За лош късмет на българския екип престоят им съвпадна с Рамадана – мюсюлманския празник, който продължава цял месец и .... забранява изключително много неща. Вярно, че забраните важат до залез слънце, но това не помага много когато трябва да обикаляш по цял ден на 45-градусова жега. В резултат Наталия Симеонова, режисьорката Роси Костакиева и операторите едва не припадаха от обезводняване, докато снимаха, защото една от забраните е да не слагаш нищо в уста през целия ден, включително и вода! За преобладаващите в екипа жени, утеха било, че не се наложило да се забулят със забрадки и фереджета, за разлика от местните, някои от които носели дори ръкавици! Всъщност най-сериозното премеждие за „Море от любов” се случило не в Дубай, а на връщане оттам. 8-часовият принудителен престой в Атина дошъл в повече на изтощения вече екип. За щастие след над 30-часовото пътешествие Наталия и компания акостираха на родна земя цели и невредими!


image13.09.2006 - ОЧАКВАЙТЕ!!! „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” В ДУБАЙ!!! Eкипът на „Море от любов” ще заснеме и дубайските си броеве в началото на Октомври. Ако искате да зарадвате свой близък, любим човек – пишете ни още сега! Фантазирайте смело. Провокирайте ни с вашите идеи по маршрут: от всеки град в България – Дубай – и обратно.


image10.07.2006 - В разгара на лятото „Море от любов” няма да липсва на своите почитатели, защото в последните две съботи на Юли и последните две на Август ще можем да видим какво се случва сега, с някои от най-запомнящите се герои на романтичното шоу от изтеклия сезон. От началото на месец Септември пък, лятото отново ще се завърни в сърцата ни, заедно с горещите броеве на предаването, заснети в Испания в края на Юни.


image03.07.2006 - На 2-ри Юли 2006-та година Иван Шадов – бившия сценарист на „Море от любов” и настоящ режисьор на „Имаш поща” официално взе за своя законна съпруга Мария Дончева (вече Шадова, естествено) – асистент-режисьора на двете предавания. Церемонията се състоя в църквата „Света Троица”, след което десетките гости вдигнаха паметен купон в чест на младоженците в ресторанта на хотел „Триада”. Повода уважиха както много роднини и приятели на двойката, така и техните колеги от GLOBAL FILMS и GLOBAL VISION. Там разбира се бяха и продуцентите Магърдич Халваджиян и Асен Чанков, Кремена Халваджиян, Наталия Симеонова и Гала.


image30.05.2006 - МОРЕ ОТ ЛЮБОВ ОТПРАЗНУВА 4-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН! На 29 май в бар „Неро” екипът на „Море от любов” покани журналисти и приятели за рождения ден на романтичното шоу. Над сто гости между които Гала, Христо Мутафчиев, Юксел Кадриев, Радост от „Огледала”, Адреналинките и Мавриков, Ралица Хофстетер и Джеси Стийл пиха, пяха и се веселиха заедно с Наталия и всички от екипа. Самата Наталия дори пропя пред микрофона. Тя се включи в изпълнението на младата момчешка група „О32”, които изпяха на живо /при това страхотно/ песента –химн на шоуто „Cant Take my eyes of U”. Водещата доказа, че неслучайно е водила музикално предаване и има чудесен слух и глас. След музикалното изпълнение продуцентът Маги Халваджиян сподели една прекрасна статистика с гостите – колко сватби, бебета и любови са се родили благодарение на „Море от любов”, вкл. и в екипа. Момчетата от 032 изпяха разбира се и Happy Birthday след което целият екип на „Море от любов” духна 4-те свещички на огромната торта, естествено във формата на сърце.


image12.05.2006 - Месец преди отпътуването на екипа на "Море от любов" към страстната и слънчева Испания, Наталия Симеонова реши да се завърне в града на любовта Париж след около 2-годишна пауза. Само, че този път целта на пътуването не е свързана с изпълняването на любовни мисии, а чисто и просто с почивка и както се изрази самата водеща: "За сверяване на модния часовник!" Но пък човек никога на знае какво ще излезе. За сега - ако имате любим човек в Испания и искате да го поздравите, пишете настървено на сайта на предаването.


image07.04.2006 - Наталия Симеонова беше водещ и сценарист на едно изключително романтично и „сладко” събитие. А именно пролетен бал, организиран от марка шоколадови бонбони. Балът сложи край на национален конкурс за най-искрено и емоционално послание, в който се включиха над 1 500 българи, изпращайки СМС-и със своите авторски, трогателни послания към близки и любими хора. В първия ден на април бяха поканени 50-те финалисти, където жури, включващо освен Наталия Симеонова и Алфредо Торес, Мария Касимова – зам. Гл. Редактор на ”Elle” и Ирина Ганева-Бочкова - представител на фирмата-производител за България. То избра двама щастливци измежду всички. Те са Симеон Пенев и съпругата му, която наскоро му е родила дъщеричка. Именно към нея е адресирано благодарственото послание на Симеон! Младата двойка беше наградена с романтично пътешествие до Египет и по-точно 7-дневен екзотичен круиз по река Нил!. За да окуражи участниците да се отпуснат, Наталия пя и танцува с тях, а после помогна на победителите да разрежат огромната празнична торта. Тя беше облечена в невероятна рокля на Роберто Кавали, избрана специално за случая. Нататък всичко продължи с още песни и танци, но вече в свободен стил. Хореограф на танцуващите беше самият Алфредо Торес.


image30.03.2006 - Продуцентът Магърдич Халваджиян и водещата на "Море от любов" Наталия Симеонова получиха награди от Националния конвент на експертите и "Академия за лидери с принос в развитието на страната". На 30-ти Март 2006 на официална церемония, им бяха връчени златни значки с 24 каратово покритие, изработени в Монетния двор на България. Отличието им бе присъдено заради приноса в развитието на културата и медиите.


image17.03.2006 - ОЧАКВАЙТЕ!!! „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” В БАРСЕЛОНА!!! След Париж и Египет, екипът на „Море от любов” ще заснеме и испанските си броеве в началото на лятото. Ако искате да зарадвате свой близък, любим човек – пишете ни още сега! Фантазирайте смело. Провокирайте ни с вашите идеи по маршрут: от всеки град в България – Барселона – и обратно.


image20.02.2006 - На 25 Февруари, събота, „Море от любов” ще ни пренесе на Червено Море. Там в продължение на седмица Наталия и нейният екип заснеха 2 любовни истории и безброй красиви кадри, представящи загадъчния Египет. Мястото на действието – 2-та прекрасни курорта Хургада и Шарм Ал Шейх. Наталия обаче не пропусна да „отскочи” и до пирамидите, което се случи след 10 дълги часа път с автобус през необятната страна. Именно там , на фона на едно от 7те чудеса на света, красивата водещата и режисьорката на шоуто Роси Костакиева получили най-оригиналното обяснение в любов от местен жител. Виждайки 2-те руси хубавици, египтянинът се обърнал към мъжа с тях – продуцента Асен Чанков и му казал „Давам хиляда камили за тези жени!”. Като добър търговец и в тон с местните традиции, Асен решил да се пазари „А, как хиляда, поне милион и .... ще ти позволя да се снимаш с тях.”. Цялата история завършила с обща снимка и много комплименти от насъбралите се мъже. Заедно с eедна вълшебна седмица в Египет прекара и една българка – героиня в предаването, чиято майка работи от години там. Изненадата на нашата сънародничка беше огромна, когато пред нея се появиха най-напред Наталия, а след малко и любимата й дъщеря, която ужасно й липсва. Другата история пък е на млада българка, омъжена за италианец, която изпрати послание на своето семейство във Варна. Съпругът й също се включи в посланието и поздрави тъста и тъщата на английски, който научил, за да се разбира с роднините на любимата. Египетското „Море от любов” ще видим на 25 януари по бТВ.


image 05.01.2006 - МОРЕ ОТ ЛЮБОВ В ЕГИПЕТ От 14 до 20 Януари „Море от любов” ще посети екзотичния Египет в търсене на любовни истории. Ако имате близък човек или пък драматична история, свързана по някакъв начин със страната на пирамидите, пишете в сайта на предаването. Наталия Симеонова и екипа ще направят всичко по силите си да го изненадат приятно. По време на престоя си "Море от любов" ще посети градовете Хургада и Шарм Ел Шейх, така че очаквайте вълнуващи и незабравими моменти и от двата курорта.


image12.10.2005 - „ЖЕРТВИТЕ РАЗКАЗВАТ” В „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” НОВА РУБРИКА, ПОСВЕТЕНА НА ПРОБЛЕМА С ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ На 15 октомври „Море от любов” поставя началото на една нова поредица! Рубриката „Жертвите разказват” продължава подетата от предаването през май тази година кампания „С „Море от любов” срещу домашното насилие”. В нея, чрез разказа на жертвите, които все пак се осмеляват да говорят, екипът на предеването иска да помогне на онези от тях, които още мълчат и с много болка пазят своята “срамна” тайна. Първата покъртителна история е тази на Елеонора от Пловдив, която системно е била жертва на жестоко насилие от страна на съпруга си. И така цели 11 години. Най-накрая тя събира кураж и взима съдбата си в свои ръце. Гост в студиото на “Море от любов” по тази болезнена тема е директорът на фондация “Анимус” Надежда Стойчева. От нея ще разберем повече подробности за този огромен проблем на нашето общество.


image06.10.2005 - ВСИЧКО ВОДИ КЪМ ТЕБ” КАЗВА ЕДИН ВЛЮБЕН НА СВОЕТО „РАЙСКО МОМИЧЕ” С ПОМОЩТА НА АНЕЛИЯ. На 8 октомври в „Море от любов” ще се опитаме отново да съберем двойка бивши влюбени и настоящи приятели с помощта на фолк-звездата Анелия. Потърси ни 24-годишният Илиян от София, който работи в компютърен клуб. След три години и четири месеца на силна и страстна любов, преди два месеца той се разделя със своята 19-годишна приятелка Ивета. В периода на раздяла, Илиян особено ясно осъзнава, че да обичаш някой, означава да го приемеш такъв, какъвто е ... и се упреква за своята дребнавост и невъздържаност в отношенията си с Ивета. Въпреки неговите угризения обаче, тя е категорична – връщане назад няма, раздялата им е окончателна. Ивета предлага да си останат само приятели, което за него е ужасно мъчително и направо невъзможно. Илиян ни потърси с последна надежда да възроди любовта на своето - цитирам: „единствено, уникално, райско момиче, цвете в тинята, смисъл на живота и невъзможна мечта...” Посланието ще занесе любимата певица на Ивета, фолк-дивата Анелия.


image07.09.2005 - МОРЕ ОТ ЛЮБОВ СТАРТИРА НОВИЯ СЕЗОН С РАЖДАНЕ НА ЖИВО!!! В първия си за новия сезон брой, който ще се излъчи на 10 септември „Море от любов” ще ни направи съпричастни към радостта на старши-лейтенант Георги Джагалов от българския контингент в Ирак - Пети пехотен батальон, разположен в базата ни в Дивания. Поводът е раждането на сина му, което по негова молба екипът на предаването засне на 4 юли, а водещата Наталия бе неотлъчно до майката Павлина. Вижте как бе организирана сателитната връзка със старши-лейтенант Джагалов, как Павлина прие неговото послание в АГ – Стара Загора миг преди да започне раждането и... каква бе реакцията на българския войник при първата му, макар и сателитна, среща с новородения му син!


image02.08.2005 - Очаквайте през месец август звездните повторения на „Море от любов” През месеца на отпуските ще имате възможността да видите най-доброто от историите в „Море от любов” за изтеклия сезон! Вълнуващи премеждия, любовни разочарования, неочаквани разкрития, трепетни признания, горчиви разкаяния... много усмивки и сълзи в историите, които избрахме да видите отново. Бъдете с героите на „Море от любов” и през август!


image01.07.2005 - Тази събота ще видим поп-фолк иконата Азис в съвсем ново и неочаквано амплоа. Той ще поеме функциите на Наталия Симеонова, но съвсем за малко. Поводът е изненада, подготвена от Николай за неговата любима Лилия, която е голяма фенка на певеца. Вижте как Лили посрещна с несдържани викове и остана без глас при вида на своя любимец и как Азис ще се справи с ролята на сватовник.


image15.06.2005 - В търсене на отговори „Море от любов” ще гостува в дома на главния секретар на МВР ген. л-т. Бойко Борисов. Поводът е една доста зловеща равносметка - през последните три години, при повечето случаи на раздяла, представени от Наталия Симеонова, става въпрос за физическо посегателство или направо системен побой над жени и деца... Именно за това любимата водеща се обърна към любимия генерал на народа. Той се включи в подкрепа на кампанията „С „Море от любов” срещу домашното насилие”. като обеща да предприеме конкретни мерки.Вижте какво каза генерал Борисов тази събота - 18,06,2005 по bTV


image26.01 Наталия Симеонова е сред 5-те най-добри ТВ водещи в българския ефир за изминалата година. Изследването на общественото мнение е проведено от НЦИОМ и публикувано във в. "Труд". Точната формулировка на класацията е "Най-добър шоумен за 2004", може би защото останалите в петорката са мъже. Нашата водеща е единствената дама в класацията.


image14.01.2005 Наталия Симеонова е отличена от студентите по филология в СУ "Климент Охридски" като водещата, говореща най-правилен и книжовен български език. На церемония в университета тя лично получи своята грамота. Водещата на "Море от любов" изпита двойна радост - не само заради наградата, но и поради факта, че Наталия е възпитаничка на Софийския Университет. Много от студентите, които са изследвали и анализирали правоговора на телевизионните журналисти и водещи използваха възможността да получат автографи от Натали, а някои дори се сдобиха с телефонният й номер.


image"Море от любов" се завърна от най-романтичния град - Париж. Резултатът от пътешествието е: няколко любовни истории, среща с легендарната Силви Вартан, много любов и сърца, изпълнени с прекрасни емоции и впечатления. Едно от вълнуващите събития било гостуването на кафе на нашето посолство във Франция, където Наталия и останалите били посрещнати като много специални гости. В тяхна чест дипломатите отворили бутилка розово шампанско. Сред другите големи преживявания за целия екип е изкачването на празнично украсената Айфелова кула - пеша! Сега вече "Море от любов" е влюбено в невероятния, неповторим град на любовта!


image“МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” ПОЛИТА КЪМ ПАРИЖ! Тази неделя – 05 декември – екипът на шоуто отлетя за Франция За пръв път най-романтичното шоу напуска границите на България. Дългомечтаното и очаквано международно пътуване на „Море от любов” се сбъдна! На 5-ти декември Наталия и още 7 човека от екипа, които досега се придвижваха на колела из страната, ще полетят на крилата на “България Еър” към... града на любовта – Париж! Там пътешествениците ще прекара близо седмица, за да изпълнят любовните мисии, които зрителите ще видят в специалните празнични издания на „Море от любов”. Една интернационална история ни очаква в първия ден на новата година, пламенна любов и изненадващи новини – на Коледа! Така че, най-доброто, което можете да наравите в съботните следобеди на 25-ти декември и 1-ви януари е да усетите любовните импулси, които ще преминават двупосочно по оста София-Париж, заедно с най-развълнуваните герои на световното шоу – „Море от любов”.


imageТези дни на "Арена на красотата" бяха представени новите уникални продукти с марката "Море от любов". Става въпрос за шампоан и балсам "Развълнувай косата си". Естествено, че рекламно лице на новата козметика е Наталия Симеонова, която лично подбра уханията и съставките на новите продукти.


image08.11. Eкипът за спешна любовна помощ на "Море от любов" беше повикан от влюбените във Варна и Велико Търново. Както обикновено в подобни случаи, всички се натовариха на най-известния бус в страната и потеглиха първо към морето, а после и към Търново. През тези 7 дни за екипа ще се грижат хотел "Белвю" и ресторант "Хъшове" във Варна, и хотел "Царевец" във Велико Търново. Ако живеете в някой от тези прекрасин градове и имате какво да кажете на "Море от любов", сега е момента да ни потърсите.


image30.10. РОДИ СЕ НОВАТА ПЕСЕН НА “МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” Най-сетне след дълго търсене и обмисляне “Море от любов” откри своя нов химн. Парчето се казва “Sunshine of mу life” или “Слънце на моя живот” и е българско и родно, въпреки че текстът е на английски. Заслугата за нежната любовна песен е на Наско от група “Седем” – автор на музиката и текста, аранжимента е на групата. Както обикновено се случва най-хубавите неща стават случайно. Шефът на “Старс рекърдс” пуснал парчето на продуцента Маги Халваджиян просто така. Чувайки го Маги веднага казал – това е нашата песен. Песента има български и английски вариант, но според екипа на “Море от любов” звучи по-добре на английски. Самият Наско останал приятно изненадан от събитията. Той призна, че вдъхновението, за да напише “Слънце на моя живот” дошло от най-красивата жена на света – неговата любима. Съвсем скоро в студиото на шоуто ще гостуват самия Наско и Любо от “ТЕ”, които ще изпеят заедно песента. Вторият й куплет е написан допълнително, специално за Любо, който според Наско е най-добрият възможен изпълнител на парчето. За да се включи в идеята, Любо отдели няколко часа навръх рождения си ден – 26 октомври- и влезе в студио “Фактор”, за да запише любовната песен.


image01.09. Eкипът на "Море от любов" се събра отново след дългата лятна ваканция. Сега вече с нови сили Наталия и останалите се захванаха за работа. Наложи им се да прочетат една истинска "Айфелова" кула от писма. Тази седмица те ще се срещнат с много от хората, които са ни писали за помощ. Някои от стотиците любовни истории ще видим още този месец. Брой №1 на "Море от любов" за този сезон ще бъде излъчен на 25 септември.


image09.05 Днес от Петербург се завърнаха двете сестри Николетка и Ганка, на която беше присаден бъбрек в Русия. Със сигурност си спомняте тяхната разтърсваща история, която показахме в "Море от любов". Ганка се нуждаеше от животоспасяващата операция, а сестра й извърши истински подвиг, за да й осигури трансплантантацията. След участието им в "Море от любов" огромната сума бе събрана буквално за дни. Сега остава да се молим и оттук нататък всичко да се развива така добре, и малкото момиче да получи шанса за нормален живот и да бъде здрава, и много щастлива.


imageНаталия и семейството й се завърнаха от кратката ваканция във Флорида. Едно от най-прекрасните изживявания, не само за Вики, но и за нейните родители било посещението в Дисниленд. Там тримата прекарали половин денонощие - от сутринта чак до 1.00ч вечерта, когато паркът затворил. На Великден пък Наталия, Денис и Вики посетили гръцката църква в Тампа, просто защото там няма българска. Сега вече с нови сили след почивката, нашата водеща се зае със своята работа - да помага на всички влюбени, които я потърсят за помощ!


image15.03 Посланичката на любовта Наталия Симеонова и целия екип на “Море от любов” предприеха поредното романтично пътешествие из страната. Първата им цел е Стара Загора, където ще се потрудят няколко дена в името на най-красивото чувство. Няколко дена по-късно от четвъртък до неделя добре познатият бус ще се появи в Бургас. Следва натоварен снимачен график в София и после може би кратка ваканция за сплотения колектив.


image26.02 Ако случайно не сте забелязали множеството билбордове с лика на Наталия, то със сигурност сте я видели или поне чули в едно ново амплоа – на рекламно лице. Съвсем логично от М Тел поканиха любимата на цял народ водеща за рекламите си през месеца на влюбените - февруари. Видеоклипът беше заснет в студиото на “Море от любов” от екип на “Глобал Филмс” с режисьор Маги Халваджиян.


image11.02 НАТАЛИЯ СТАНА ЖЕРТВА НА “СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ” НАВРЪХ РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН Наталия Симеонова изкара един рожден ден, който никога няма да забрави. 10 февруари започна като един обикновен работен ден за най-обичаната ТВ водеща. Тя посрещна поредните герои на “Море от любов” в студиото на шоуто и засне цели 2 предавания. На финала екипът и поднесе няколко изненади... Освен огромния букет с нейните любими рози “Блек меджик”, водещата беше сюрпризирана и с един видеоматериал, долетял чак от Лондон. Подаръкът е от Денис, Васко Василев и Памела Никълсън, които са изсвирили заедно едно парче на “АХАТ”. Песента никога не е издавана от групата, но пък е любимата на Наталия. Затова тримата музиканти се събрали в Англия и направили аранжимент за цигулка, пиано и китара. След това заснели записа на баладата в лондонското студио, където световноизвестните виртуози творят. Нищо неподозиращата Наталия видя записа за пръв път в студиото на собственото си шоу, превръщайки се в една от неговите героини. После обаче без да усети, тя попадна в едно друго шоу – “Сладко отмъщение”. Начело на заговора беше продуцента Маги Халваджиян. В сценария се включиха екипите на “Море от любов” и “Сладко отмъщение”. Всичко започва с дребни технически проблеми – дотук нищо ново под слънцето. После обаче се появр продуцентът и започва да уволнява хора и то насред снимки. За капак двама млади влюбени от публиката се изпокараха и положението стана неудържимо. Наталия се чудеше какво да оправя по–напред - любовния проблем на спорещите или ситуацията на снимачната площадка. Накрая всичко си доиде на мястото, когато скрит между публиката се повява Жоро Пентаграма.


image09.02 Утре – 10 февруари, Наталия Симеонова празнува рождения си ден . За нея обаче това ще е един обикновен работен ден. Тя ще посрещне поредните героите на “Море от любов” в студиото на шоуто, заедно с целия екип, който й е подготвил някои изненади... Най-интересното е, че и миналата година Наталия изкара рождения си ден на работа. Тя обаче си е обещала да празнува истински на 14 –ти. Денят на влюбените е двоен празник за нея, освен празника на “Море от любов”, това е и датата, на която Наталия се е омъжила за своя съпруг Денис Ризов.


image15.12 "В ТОР 50 на развлекателните предавания се наблюдават известни изменения. Рейтинговият лидер “Шоуто на Слави”тази седмица е на четвърто място, отстъпвайки първата позиция на “Море от Любов”, пак на БТВ, което е с 17.7% рейтинг". Източник TVplan/TNS People Meter System 1 24.11. 2003 – 30.11.2003г


image24. 11 Съвсем скоро на бял свят ще се появи още един сладък продукт с марката "Море от любов". Новото изкушение е шоколад, чиято рецепта се подготвя в момента.


image20.10 Утре сутрин микробусът на “Море от любов” потегля за романтичния български град –Пловдив. Екипът на предаването заедно с водещата Наталия Симеонова ще остане в стария Филипополис два дни. Там ще бъдат заснети няколко любовни истории за телевизионното шоу. Правейки и невъзможното “Море от любов” отново ще дава надежда и ще сбъдва мечти. Наталия винаги е смятала, че... “...когато повярваш, че нещо е възможно, половината от пътя към успеха е извървян”! Пловдивчани, които имат късмета да срещнат микробуса с надпис “Море от любов” или пък се разминат с Наталия, може да имат уникалния шанс да получат бутилка вино или кутия бонбони “Море от любов” лично от водещата! За тези фенове на най-романтичното шоу удоволствието ще бъде двойно – среща с Натали + насладата от вкуса на “Море от любов”!


image14.10 Eкипът на Море от любов успя да се срещне със Стоян Пенев - влюбения, който заплаши да се самоубие и дори отвлече тролей. След като се изписаха и изговориха безброй приказки и версии за случилото се, и за самия Стоян - време е да чуем и него самия. Тази събота 18 октомври в Море от любов!


image29.09 Утре рано през деня екипът на "Море от любов" потегля към Варна, където ще прекара дните до края на седмицата. Целта разбира се е среща с нашите нови герои, а снимачната програма е доста натоварена. Когато им остане време за почивка, Наталия и останалите ще отмарят в хотел "Бриз 2" в града. Те ще се опитат да отскочат и до плажа, ако намерят време за това.


image17.09 Всички фенове на “Море от любов” ще имат уникалната възможност да зададат всякакви въпроси на любимата си водеща Наталия Симеонова! Това ще се случи този Петък-19.09.03г., 11.00ч., когато тя ще е на гости на единствената Internet – телевизия в България! Натали е много развълнувана от предстоящия виртуален разговор, защото това е нещо ново дори и за нея!


image15.09. Нашият сайт вече си има нова галерия от снимки. Те са съвсем актуални и показват моменти от снимачния процес на шоуто. Голяма част от "задружния ни колектив" е увековечена от Дамян - безценен кадър - оператор в "Море от любов"


image12.09. Студиото на нашето и ваше предаване е сериозно обновено. Цветовете са още по-красиви и мнооого топли и романтични. Наталия пък вече ще разговаря с героите на "Море от любов", седейки в прекрасен стол във формта на сърце. Ако искате да видите прекрасното ни ново студио - не пропускайте поредния брой на шоуто на 13 септември.


image29.08. Екипът на "Море от любов" е особено щастлив тези дни защото нашата продуцентска къща "Глобал Филмс" най-сетне се сдоби със собствен сайт. В случай, че сте достатъчно любознателни, бихте могли да научите повече за нас и нашите колеги на адрес


image27.08 Ние отново сме на линия и в момента изчитаме стотици ваши писма. Очакваме още. Не ни жалете - пишете ни!


image29. 07. Днешната дата е паметна за екипа на "Море от любов", защото той се увеличи с още един член - Мартин, син на нашата Светозара и нейния съпруг Кольо Гилъна. Малкият Лъв се появи на бял свят в "Тина Киркова", в чудесна форма и с тегло 3.350кг. Бащата, както подобава се готви за сериозна почерпка, заедно с кръстника Асен Чанков - нашия изпълнителен продуцент.


image23.07. Утре ще бъде заснета нова фотосесия на Наталия. Целта е рекламиране на най-новата рожба на "Море от любов" - виното "Винтастик Море от любов". То е създадено с много любов от нас заедно с "Домейн Бойар". Напитките са нискоалкохолни, с аромат на праскова и къпина. На етикета на любовните питиета стои запазения знак на "Море от любов".


image22.07 В последната събота на юли ще ви представим и последния епизод от поредицата "Море от любов и след това". През август целият екип ще се отдаде на заслужена почивка, а вие ще имате възможност да видите някои от най-интересните ни истории и герои отново. Всяка събота през август bTV ще излъчва повторения на най-романтичното шоу "Море от любов".


imageCлед като създадохме заедно с нашите приятели от "Анимекс 98" шоколадовите бонбони "Море от любов", сега сме подготвили друга изненада за феновете на шоуто - нискоалкохолните напитки "Море от любов". Новият продукт се нарича "Винтастик" и е дело на съвместните ни усилия с най-добрите в тази област "Домейн Бойар". Съвсем скоро любовните напитки ще се появят в магазините.


image18.06. Съвсем скоро екипът на "Море от любов" ще ви срещне отново с някои от досегашните герои на шоуто. Често ни питат знаем ли как се развиват във времето техните истории. Затова целият юли месец ще премине под мотото "Море от любов - И след това". Ще проследим как се е развила съдбата на някои от двойките, които са били с нас на вълните на "Море от любов".


image26.05 Тази вечер продуцентът на "Море от любов" Магърдич Халваджиян е гост в "Шоуто на Слави". Ще успее ли Трифонов да надговори Халваджиян - ще разберем само след няколко часа! :)


image21.05. Остават броени дни до нашия пъви рожден ден. На 25 май миналата година на бял свят се появи "Море от любов". Успяхме да проходим и проговорим изключително бързо и не само това - за броени седмици шоуто се превърна в едно от най-любимите и гледани предавания в нашия ефир. Празненството ще бъде нa 27 май в тесен кръг в столичното заведение "Bables". Заедно с нас ще празнуват и водещите на "Сладко отмъщение", "Господари на ефира", "Фатално привличане" и "Руска рулетка", както и много журналисти.


image12.05. След по-малко от две седмици предстои една знаменателна дата. На 25 май миналата година се роди нашето и ваше шоу "Море от любов". Екипът усилено се подготвя за първия рожден ден, а за зрителите естествено сме подготвили едно по-специално предаване по този специален повод.


imageВчера, 21.04. бяха раздадени наградите Pantene Beauty Awards. Основани във Великобритания те вече са известни като "Оскари за красота". Отличени бяха най-добрите гримьори, коафьори, модели, известни личности и журналисти. СТИЛИСТ на годината съвсем заслужено стана КРЕМЕНА ХАЛВАДЖИЯН - нашият стилист. Честито!


image08.04 Днес, рано-рано призори, най-известният бус в страната, отпътува към Плевен. Там екипът на "Море от любов" ще заснеме цели 3 любовни истории. Наталия пък ще има все по-рядката възможност да се види с родителите си, които живеят в Плевен.


image31.03. Красивата манекенка Юлияна Кънчева стана посланик на "Море от любов". Тя дори се изявява като репортер на шоуто. Юлияна предава едно любовно послание и връчва една много специална награда в нашeто студио. Каква е наградата ще видите на 12 април по bTV.


image24.02 Съвсем скоро ще имате уникалната възможност да видите как нашата водеща се справя в ... кухнята. Наталия ще се изяви като кулинар на най-подходящото за целта място - "Бон Апети". Заедно с Иван Звездев тя ще сготви разни вкусотии, а ако искате да разберете какво точно включва менюто, гледайте "Бон Апети" на женския празник 8-ми март.


image14.02. Навръх празника на влюбените и на "Море от любов", навръх четвъртата годишнина от сватбата си, Наталия Симеонова ще бъде гост в "Шоуто на Слави". Гледайте водещите на двете най-рейтингови предавания в телевизионния ефир, на 14 февруари в обичайното време и естествено по най-гледаната телевизя bTV.


image11.02. Вчера, 10 февруари "Море от любов" отпразнува един много специален празник - рождения ден на Наталия. За нея това беше един нормален работен ден /снимаше се студийната част на шоуто/, поне до момента, когато снимките прекъснаха и зазвуча Happy Birthday. Eкипът и публиката бяха подготвили няколко много специални изненади за Натали. Изненади, които докараха сълзи във винаги усмихнатите очи на водещата. Най-хубавото е, че всичко беше надлежно заснето и ще го видите съвсем скоро. Естествено в "Море от любов".


image12.02 Море от любов отскоро има свой клуб в dir.bg. Той вече е доста посещаван и десетки хора изразяват отношението си към шоуто. Чести посетители в клуба са всички от екипа на "Море от любов".


image03.02. По случай предстоящия си официален празник - 14 февруари -"Море от любов" подготвя специална изненада, с която ще отбележи деня на влюбените. 14 двойки, от тези, които са писали до нашия екип, ще получат уикенд за двама в луксозния хотел "Чамкория". Наталия ще обяви наградените в шоуто, което ще бъде излъчено на 08 февруари.


image21.01. Днес се състоя първата сватба в "Море от любов". В църквата "Св. Георги" в София се венчаха Венцислав и Росица, а младоженката до последния момент не знаеше какво й предстои. Екипът на шоуто я изведе от къщи, след което Роси беше заведена в булчински магазин, за да си избере рокля, после на фризьор и накрая в църквата, където вече я очакваше нейния любим. Кумове бяха Светла и Георги - също герои на "Море от любов" в един от старите ни броеве.


image09.01 Грандиозно посрещане организираха на екипа на "Море от любов" в пловдивската гимназия "Св. Св. Кирил и Методий". Часовете бяха прекъснати, защото стотици ученици се изсипаха в двора на училището, за да поздравят, прегърнат и целунат Наталия. Нашата водеща раздаде купища картички с автографи и се снима с много от учениците. "Море от любов" носеше послание от 12-ти "3" клас за тяхната любима класна г-жа Александрова. Очаквайте скоро тази история в любимото си шоу.


image06.01. След като раздаде много прекрасни награди през годината, сега и Наталия Симеонова ще получи една, не по-малко хубава награда. Сп. "Кой" и по-точно неговите читатели я избраха за най-обичана телевизионна звезда. И така, нашата водеща е победител в категория Телевизия, а ако искате да разберете подробности вижте новия брой на списанието, който ще излезе на 15.01.03г.


image07.01. Най-романтичното шоу в българския ефир продължава да покорява нови рейтингови върхове. Актуалните данни показват невероятната цифра 21.1%. По този начин "Море от любов" става второто предаване след "Шоуто на Слави", което надскача заветната граница на 20-те процента.


image06.01. Рано сутринта в първия понеделник на новата година, бусът на "Море от любов" отпътува в посока Пловдив. За три дни, екипът ще заснеме няколко истории, чиите герои живеят в този красив град. Съвсем скоро, в предстоящите издания на шоуто, ще имате възможността да видите тези реални хора с техните реални чувства и послания.


image02.01. Ако искате да видите как Наталия отговаря на въпроси, вместо да ги задава - гледаите Споко тази събота. Нашата водеща и водещата на Споко ще си говорят на една интересна и вълнуваща всеки от нас тема - вечната тема - ЛЮБОВТА.


imageНе пропускайте първия брой на "Море от любов" за 2003 г., за да видите вашите любимци, за които вие сами гласувахте в нашата игра. На гости на Наталия ще бъдат Гала, Любо от Те, Хачо Бояджиев, водещите на Сблъсък, Наско от БТР и други български звезди. Ако искате да разберете кой с кого събрахме, гледайте ни в събота на 4 януари 2003 г. както винаги в 17,30 ч.


image31.12.2002 г. Екипът на "Море от любов" ви пожелава страхотно посрещане на Новата година. Бъдете много щастливи и влюбени! Обичайте се! Ние пък ще почиваме до 5 януари 2003 г., а после отново ще сме на линия и ще очакваме вашите истории.


image18.12. Както обича да казва Наталия - любовта има много измерения. Поредното доказателство е благородния жест на колегите от "Сладко отмъщение" и по-точно на двама участници в предаването, които дариха своите хонорари на дом за деца с увреждания "Св. Димитър". Двамата италиански граждани Марко Медичи и Ламберто Роси изиграха представители на медийния бос Мърдок в новогодишния брой на "Сладко отмъщение". Без да са актьори, те се справиха блестящо, а единственото им условие беше хонорарите им да получи сиропиталището в град Кула, което са посетили преди време и са останали покъртени от видяното. Продуцентът на "Море от любов" и "Сладко отмъщение" Маги Халваджиян също се присъедини към тяхната инициатива. Ние в "Море от любов" си пожелаваме да има повече такива хора и повече любов около нас!


image19.12. Отборът на bTV, в който участваха Наталия, Влади Априлов и водещите на "Сблъсък" - Иван и Андрей, извоюва ценна победа срещу отбора на БНТ в студиото на ... шоуто "Семейни войни". Спечелената от победителите сума ще бъде дарена на фондация "Щедро сърце" за борба с множествената склероза. Не пропускайте новогодишното издание на "Семейни войни" по Нова ТВ, за да видите достойното представяне на нашата водеща.


image13.12.02. За по-ранобудните фенове на "Море от любов" - пуснете си радио Нет утре, 14.12, в 9.00 сутринта. Сигурно се досещате кой ще гостува там в този ранен час. Естествено нашата всеотдайна водеща Наталия Симеонова.


image09.12.2002. Екипът на "Море от любов" изпрати хиляди картички с пожелания за Коледните и Новогодишни празници. Всички герои на шоуто, както и всички, които са ни писали през годината, ще бъдат поздравени по случай празниците. Всички ние ви пожелаваме морета от любов през 2003г.


image10.12.2002. Колкото и невероятно да звучи, рейтингът на "Море от любов" продължава да се движи напред и нагоре. Резултатите от последната седмица са направо главозамайващи - 18.2 % или близо 1 500 000 души, които са гледали най-романтичното шоу в българския ефир. Благодарим ви! Това е най-голямото признание за нашата работа!


image28.11. Eкипът на "Море от любов" има сериозен повод за празнуване. Според последните данни от пийпълметрията, рейтингът на шоуто е достигнал невероятните 17.3 %. Казано с думи прости - гледат ни близо 1 300 000 човека.


imageОчаквайте новия брой на сп. "Кой", който ще излезе на 19.11., вторник. Няма как да го пропуснете, защото на корицата ще видите едно познато и любоимо лице ... Наталия, разбира се. Вътре пък ще намерите пространно интервю с нашата водеща + страхотни нови снимки.


imageВеднага след предаването в Събота, чат канала на "Море от любов" - #moreotlubov, беше похитен от злонамерени личности. След бързата и отзивчива реакция на екипа на българската IRC мрежа - UniBG и Цветан Добрев с nick NewLifeForm, канала ни беше върнат и вие отново може да си чатите в него. Екипа ни благодари на Цецо и колегите му.


imageНаскоро “Море от любов” се сдоби със собствен канал в българската IRC мрежа. Той е #moreotlubov и се намира на сървърите на UniBG. Често в чата ще влиза и нашата водеща Наталия. Тя си избра nick REAL_NATALIA. Екипът на предаването също е почти непрекъснато в канала, с nick |moreotlubov|. Приятен чат!


image29.10. Утре, на 30.10. Наталия ще бъде гост в предаването на bTV "Искрено и лично". Заедно с водещата, в студиото на Миглена Атанасова, ще гостува и създателят на "Море от любов" - Магърдич Халваджиян. Те тримата ще си говорят за най-романтичното шоу и за неговите герои.


imageНа 23. октомври продуценът и създател на "Море от любов" Маги Халваджиян заминава на фестивала "Златна роза" във Варна, където във фестивалната програма ще бъде представен неговия филм "Печалбата". Заедно с него там ще бъдат и популярните актьори Сашо Косев, Зуека и Малин Кръстев, които изпълняват главните роли в екшън-комедията.


image21.10. Днес познатият на цяла България бус на "Море от любов" потегля отново на път. Този път целта е Варна, а после и Шумен. В тези 2 града, в продължение само на 4 дни, екипът ще заснеме цели 8 истории, които ще видите съвсем скоро в ефира на bTV.


image21.09. Тази дата ще остане незабравима за Мериам от Перник, на чиято входна врата позвъни Море от любов. Всъщност на вратата този път не беше Наталия, а най-новото тайно оръжи на шоуто - дует "Каризма", облечени като Ромео и Жулиета. Заради каузата на любовта, те пропътуваха с буса на "Море от любов" разстоянието до Перник и обратно до София, където участваха в откриването на "София Ленд".


image





Тагове:   more,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. leif - привет:))))))))
30.05.2007 18:06
Забавно предаване
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petro0ova
Категория: Забавление
Прочетен: 20987
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол